فهرست مطالب

جراحی پروتز گونه

گونه ، عضوی از صورت است که قشنگی آن ، به برجسته بودنش است. خب ، پس با این تفسیر ، تکلیف افرادی که زیبایی های ظاهری برایشان اهمیت دارد و از طرف دیگر ، گونه های صاف و فاقد برجستگی دارند ، چیست؟ آیا دانش پزشکی و خلاقیت جراحان پلاستیک ، برای این دغدغه هم چاره ای پیدا کرده است ؟ البته که بله. جراحی پروتز گونه ، عمل فرم دهی به گونه ها ، روش تاثیر گذاری است که با به کار گیری ایمپلنت های سفارشی ، با جایگذاری در گونه ، به این بخش از صورت ، برجستگی طبیعی را می دهد و در نتیجه ، چهره را جوان تر ، جذاب تر و سرحال تر نشان می دهد. این جراحی ، با محبوبیت چشمگیر در میان خانم ها و حتی آقایان ، در صورت اجرا به دست متخصصین این حوزه ، دغدغه بسیاری از افراد را در خصوص بدشکلی گونه ها ، رفع نموده است.

 

جراحی پروتز گونه

 

پروتز گونه و هدف از کاشت آن

هدف از جراحی پروتز گونه ، افزایش دادن حجم گونه ها و لیفت آن است. با افزایش سن یا به دلایل ژنتیکی ، برخی افراد ، دارای گونه های صاف و بدون کانتوری هستند. گونه گذاری طبیعی ، راه حلی مناسب برای رفع این صافی و بدفرمی در این عضو مهم در شکل دهی به صورت است. ایمپلنت ها از سیلیکون ساخته شده اند و حتی در صورتی که بعد از مدتی ، دوست داشته باشید صورت تان به شکل قبل از عمل باز گردد ، می تواند آن را بردارید. ایمپلنت ها ، به شکلی سفارشی تهیه می شوند به این معنی که پزشک ، با در نظر گرفتن آناتومی صورت بیمار ، شکلی از ایمپلنت را که می توان با جایگذاری در طول فرایند پروتز گونه ، بهترین کانتور و طبیعی ترین برجستگی را در چهره فرد خلق کند ، تهیه می نماید. به این ترتیب ، با استفاده از این پروتز سفارشی ، جذابیت و هارمونی چهره ، به شکلی طبیعی ، ارتقا یافته و صورت ، اصلاً مصنوعی به نظر نخواهد رسید.

انواع پروتزهای گونه

اگر مایلید درباره انواع مدل های پروتز گونه بیشتر بدانید ، این بخش را مطالعه کنید:

پروتزهای گونه دارای دامنه متنوعی از نظر مدل می باشند. پزشک ، بر اساس آناتومی صورت بیمار ، آن را در موقعیت های مختلفی در ناحیه گونه ها قرار می دهد. بر اساس استخوان بندی صورت بیمار ، ایمپلنت های سفارشی ، با مدل های زیر تهیه می شوند :

  •  مدل مالار که ایمپلنت دقیقاً روی استخوان گونه قرار می گیرد.
  • مدل ساب مالار که پروتز در زیر گونه قرار گرفته و علاوه بر حجم دهی ، باعث لیفت گونه نیز می شود.
  • مدل ترکیبی که ترکیبی از دو مدل بالا بوده و علاوه بر برجسته کردن گونه ها و حجم دادن به آنها ، موجب لیفت نیز می شود .

هزینه جراحی کاشت پروتز گونه

هزینه کاشت گونه یک فاکتور نسبی است به این معنی که نمی توان قیمت مقطوعی را برای آن مقرر نمود. علت این است که اولاً این فرایند دارای ماهیت زیبایی است و ثانیاً ، پروتز گونه در بیماران مختلف ، بر حسب نیاز آنها ، به روش های مختلف ، تحت تکنیک های متنوع و با مدل های متفاوت انجام می شود. بنابراین اگر قصد دارید تحت عمل پروتز گونه قرار بگیرید و هزینه برای شما یک دغدغه است ، می توانید با شرکت در جلسه مشاوره با جراح منتخب خود ، اطلاعات موثقی را در این خصوص به دست آورید.

آیا حجم دادن به گونه ها تنها از طریق کاشت ایمپلنت در گونه امکان پذیر است ؟

روش پروتز گونه که با کاشت ایمپلنت در ناحیه گونه انجام می شود ، یک روش جراحی برای فرم دادن به گونه هاست که ویژگی مثبت آن ، خلق یک نتیجه دائمی است اما تنها روش ممکن برای حجم دادن به گونه ها نمی باشد. روش هایی از قبیل موارد ذکر شده در زیر نیز می توانند به گونه ها حجم دهند ولی تفاوت آنها با پروتز گونه ، در مدت ماندگاری آنها و البته ، نتیجه نهایی است که از فرایند حاصل می شود. پروتز گونه ، علاوه بر اینکه یک نتیجه ماندگار را به دست می دهد می تواند شکلی طبیعی ، چشم نواز و جذاب تر را در گونه ها خلق کند. در ادامه ، با روش های دیگر حجم دهی به گونه ها اشاره شده است :

  • تزریق فیلر
  • تزریق چربی

گونه گذاری با ایمپلنت چگونه انجام می شود ؟

یکی از بزرگ ترین مزایای پروتز گونه ، ناپیدا بودن برش هاست. چرا ؟ چون برش ها از داخل دهان یا از ناحیه پلک پایین ایجاد می شوند و در نتیجه بعد از عمل ، هیچ رد یا اثر قابل رویتی از برش ، مشاهده نخواهد شد. این جراحی دارای ماهیت سرپایی است به این معنی که بیمار بعد از اتمام جراحی ، می تواند محل درمان را به مقصد منزل ، ترک کند. این جراحی در حدود 30-90 دقیقه طول می کشد و با استفاده از بیهوشی قابل اجرا می باشد. پزشک بعد از ایجاد برش ، ایمپلنت سفارشی را در گونه جایگذاری می کند و سپس برش را با بخیه می بندد.

چه جراحی هایی را می توان همزمان با پروتز گونه انجام داد ؟

پزشک در طول جلسه مشاوره با بیمار ، با بررسی و آنالیز کامل صورت ، به شناسایی ایرادات ، نقص ها و معضلاتی می پردازد که در پی تاثیر عوامل مادرزادی یا اکتسابی ، باعث کاهش جذابیت و زیبایی چهره شده اند. پس از این بررسی ، راهکارهای درمان را به بیمار پیشنهاد می کند. برای مثال در برخی موارد ، بیمار متقاضی پروتز گونه دائمی است ولی گونه ها تنها عضوی در صورت نیستند که ایراداتی در آنها وجود دارد و بخش های دیگری از قبیل پلک ها ، دچار افتادگی شده اند و با جراحی پلک ، می توان به درمان آنها پرداخت یا پوست صورت دچار افتادگی شده و لیفت کامل صورت می تواند جذابیت چشم نوازی را بوجود آورد. اگر شما هماکنون به افتادگی پلک ها و پوست صورت خود فکر می کنید و مشتاقید از گزینه های روی میز دانش پزشکی برای بالا بردن سطح جذابیت و زیبایی طبیعی صورت تان استفاده کنید ، مطالب مربوط به لیفت کامل صورت و بلفاروپلاستی پلک بالا و پایین را نیز بخوانید.

دکتر محمد صوفی زاده

دکتر محمد صوفی زاده فارغ التحصیل دانشگاه پهلوی، از شعب دانشگاه پنسیلوانیا در ایران هستند و ایشان تقریباً در تمام آزمون ها جزو رتبه های برتر کشور بودند. دکتر صوفی زاده با داشتن نزدیک به چهار دهه سابقه طبابت و حدود سه دهه سابقه فعالیت در شاخه تخصصی جراحی بینی و صورت، جزو جراحان به نام و چهره های شناخته شده و پیشکسوت در این حوزه محسوب می شوند و آمار بیش از 26000 جراحی زیبایی خصوصاً عمل بینی را در رزومه کاری خود ثبت کرده اند.

0 0 رای ها
امتیاز دهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
10 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
وحیده
وحیده
2 سال قبل

به نظر شما سن مناسب برای انجام جراحی پروتز گونه چه زمانی است؟

مدیر سایت
مدیر سایت
2 سال قبل
پاسخ به  وحیده

با سلام. در حالت کلیذ بهترین سن برای انجام جراحی 18 سالگی میباشد ولی محدودیت سنی خاصی ندارد.

شیما مهریان
شیما مهریان
2 سال قبل

آیا امکان دارد جراحی گونه به عمل دوم منجر شود ؟

مدیر سایت
مدیر سایت
2 سال قبل
پاسخ به  شیما مهریان

سلام . قرارگیری نامناسب پروتز گونه، می تواند موجب حرکت آن از محل صحیح و ایجاد عدم تقارن در ظاهر صورت گردد. مواجه شدن با این شرایط می تواند گاهی اوقات انجام عمل جراحی ثانویه برای اصلاح محل پروتز را لازم کند.

وظیفه شناس
وظیفه شناس
1 سال قبل

سلام. آیا جویدن آدامس بعد از جراحی پروتز مضر است؟

مدیر سایت
مدیر سایت
1 سال قبل
پاسخ به  وظیفه شناس

سلام. بله هر امری که باعث فشار وارد شدن بر فک شود ضرر دارد

محبی
محبی
1 سال قبل

پروتز گونه دائمی چه تفاوتی با سایر روش ها دارد؟

مدیر سایت
مدیر سایت
1 سال قبل
پاسخ به  محبی

سلام. وقت بخیر. با اینکه تمام این سه روش، هدف یکسان و مشترکی دارند که عبارت است از افزودن حجم و زاویه به گونه‌های فاقد این موارد، اما از نظر تکنیک و چندین فاکتور مهم دیگر با هم متفاوت هستند. در کل، تمام این روش‌ها می‌توانند افراد دارای ساختار گونه ضعیف، افرادی که صورت تخت یا خیلی باریکی دارند، یا آنهایی که زاویه صورت آنها در نتیجه اثرات پیری از بین رفته است را راضی کرده و زیبایی آنها را از طریق آگمنتیشن گونه بهبود ببخشند.

کیانی
کیانی
11 ماه قبل

جنس پروتز گونه دائمی معمولا از چیه؟

مدیر سایت
مدیر سایت
11 ماه قبل
پاسخ به  کیانی

سلام. وقت بخیر. عموماً رایج ترین جنس پروتزهای گونه در جهان و همچنین در ایران از نوع سیلیکون نرم می باشد که با ساختمان و بافت های اطراف خود بخوبی جوش می خورد و در صورت احتیاج به خارج سازی پروتز به سادگی می توان آن را از استخوان گونه جدا کرد. همچنین کاشت آن بسیار ساده و راحت است از این رو پیشنهاد اغلب متخصصان به افراد متقاضی استفاده از این نوع پروتز گونه می باشد.

دکتر محمد صوفی زاده